Fotoklubben Focus
Jysk Mesterskab 2012

Et mulehår fra guldet

Det blev et helt tæt opløb, da de jyske mesterskaber skulle afgøres lørdag den 14. april. To fotografer stod med samme antal point, da det spændende øjeblik oprandt: Hvem kunne kalde sig Jysk Mester 2012

Det blev antallet af individuelle medaljer, der afgjorde, at de sidst to års jyske mester Kjeld Agerskov i år måtte ”nøjes” med andenpladsen. Titlen gik dog til en anden silkeborgfotograf Carl Erik Mabeck fra Fotolinsen.

Flot andenplads

I det samlede regnskab var det Esbjerg fotoklub der løb med det jyske mesterskab i år, mens Focus fik en flot andenplads. Faktisk manglede vi kun tre antagelser i at blive mestre igen, så hvis du ikke deltog i år, og i løbet af året skulle lave tre gode billeder, så kan det være dig, der gør forskellen næste år. Tredjepladsen gik til Fotolinsen, så alt i alt kan man vel snart kalde Silkeborg for den jyske fotohovedstad.

Løfter for fremtiden

Focus måtte godt nok afgive både den individuelle titel og det samlede mesterskab i år, men en stor høst af antagelser og præmieringer til en bred vifte af klubbens fotografer lover godt fremtidig succes.
Det blev alt i alt til 34 antagelser for Focus-medlemmer, heraf fik tre billeder sølvmedalje, et fik bronzemedalje og fire fik  diplomer, som dommerne uddeler til billeder, som de hver især synes er ”fremragende fotografiske præstationer”.

  • Kjeld Agerskov fik en sølvmedalje for Joy2 og bronzemedalje for ”Darkness”
  • Ole Harritz fik en sølvmedalje for ”Holy cow” og et dommerdiplom for ”Ebstrup vinter 10”
  • Poul Erik Feldt fik en sølvmedalje til for ”Kanalen”
  • Peter Birk fik et diplom for ”Mother of the Sea”
  • Rikke Folkersen fik diplom for ”Stirling falls 2”
  • Susan Kipp Pedersen fik diplom for ”Carusel”

Foruden de nævnte var der antagelser til Danne Johansen, Flemming Rask, Jens Thybo, Jørgen Werner Jensen, Jørn B. Hede, Kirsten Bech Andersen, Martin Dahl Ovesen, Povl O. Jensen, Povl Fisker og Ulrik Andersson.

Læs mere på http://filmrullen.net/

[Not a valid template]

Leave A Response

You must be logged in to post a comment.