Fotoklubben Focus

Fur 2013

Turen til Fur er vel overstået. Vores base var Emmelstenhus Naturcenter, hvor vi havde gode forhold med bl.a. stue med brændeovn og kæmpesofa, stort rum til teknikken og dejlige omgivelser.

Vi havde en dejlig weekend med godt vejr, fotografering på alle tider af døgnet, hygge og snak ved måltiderne, lang vandreture i den fantastiske natur, besøg på havnen med muslingefestival, besøg på Fur Bryghus og andre listige steder. Om aftenen var der samling med vin, øl, portvin og snak i den store sofa ved brændeovnen, som naturligvis var tændt op.

Fredag aften spiste vi vores medbragte madpakker. Lørdag aften stod Jens Thybo for maden. Vi fik både chili con carne og koldskål med kammerjunkere. Det smagte godt det hele og ingen gik sultne fra bordet, da Jens havde lavet mad til en hel spejderlejr!

Lørdag aften ved 23-tiden havde alle deltagere hver fem billeder klar til fremvisning og kritik på det store lærred. Vi så også billeder af den sjove slags med fotografer i aktion.

Efter morgenmaden søndag, som Bernt stod for både lørdag og søndag, blev der ved fælles og meget effektiv hjælp, ryddet op, gjort rent og sagt tak for denne gang.

NB! Der er mange billeder i galleriet, så husk at ‘bladre’, så I får set dem allesammen

[Not a valid template]