Fotoklubben Focus

Månedens billede + stafetten + Oplæg om Kirstens Kleins analoge fotografier v. Bjarne

Birgitte Strunge 07/03/2024 Klubprogram Kommentarer lukket til Månedens billede + stafetten + Oplæg om Kirstens Kleins analoge fotografier v. Bjarne

Denne aften står på Månedens Billede, Stafetten og et oplæg om Kirsten Kleins sort/hvide analoge fotografier v. Bjarne Meldgaard.

Alle medlemmer er velkomne til at sende billeder til “Månedens Billede” og “Stafetten”.

Om Månedens Billede:
Månedens billede bliver valgt den 1. torsdag i måneden. Aflevering dagen før, dvs. onsdag, kl. 24.00.
Hver deltager kan indsende et (eet!) billede.

Billedet skal være optaget inden for den seneste måned og skal være taget af medlemmet selv. Der er ikke nogen bestemt kategori eller krav til særligt emne. Billedet må gerne være redigeret.

Den enkelte fotograf holder selv justits med, at billedet er taget i løbet af måneden.

Sammensatte billeder (billeder, der består af elementer fra flere optagelser) kan deltage i konkurrencen, men skal bestå af fotografier eller udsnit heraf, der alle er optaget af medlemmet i seneste måned

Der er ingen dommere, men afstemning blandt de fremmødte. Du behøver ikke selv være til stede på aftenen. Du kan allerede uploade nu. Får du senere på måneden et bedre billede, uploader du blot det – vi tager kun det seneste.
Emnet for Månedens billede er frit. Du uploader et billede ved at logge på hjemmesiden og gå under Konkurrencer -> Klubkonkurrencer -> Månedens billede.

Om stafetten:
Denne gang er emnet for staffetten:

Kærlighed.

Medlemmer kan læse mere om stafetten ved at logge ind, og vælge
Konkurrencer -> Klubkonkurrencer -> Entryform Stafetten -> “Lidt om stafetten”.

Comments are closed.